Perustulon aika -kirjajulkkarit 14.5.2012 klo 11-12.30

PERUSTULON AIKA -intopamfletti julkaistaan maanantaina 14.5.2012 klo 11–12.30 Eduskunnan kansalaisinfossa (Arkadiankatu 3):

klo 11–11.30 Pamfletin kirjoittajat Ville Ylikahri, Pertti Honkanen, Jukka Peltokoski, Simo Ruottinen, Kaisu Suopanki ja Johanna Perkiö lyövät pöytään perustuloteesinsä.

klo 11.30–12 Outi Alanko-Kahiluoto (Vihr.), Lasse Männistö (Kok.), Thomas Wallgren (SDP) ja Jouko Kajanoja (VAS) kommentoivat.

PERUSTULON AIKA etsii keinoja perustulon toteuttamiseen Suomessa. Kirjan yhdessätoista asiantuntija-artikkelissa perustulon idea viedään yleistasoista esittelyä pidemmälle. Kirjoittajina Jussi Ahokas, Jan Otto Andersson, Pertti Honkanen, Mikko Jakonen, Jouko Kajanoja, Jukka Peltokoski, Johanna Perkiö, Ville-Veikko Pulkka, Simo J. Kr. Ruottinen, Kaisu Suopanki, Tero Toivanen, Laura Tuominen ja Ville Ylikahri.

PERUSTULON AIKA ruotii perustulon tiellä olevia esteitä ja keinoja niiden ylittämiseen, rahoitusvaihtoehtoja ja erilaisia visioita tulevaisuuden perustuloyhteiskunnasta. Artikkelit tarttuvat perustulon yleisimpinä esteinä pidettyihin kysymyksiin ja osoittavat, miten tulevaisuuden perustuloyhteiskunta ratkaisisi monta nyky-yhteiskunnan ongelmaa

Perustulo on välttämätön uudistus, mutta miten se toteutetaan? Millainen olisi yhteiskunta, jossa maksetaan riittävä perustulo jokaiselle? Miten perustulo vaikuttaisi työllisyyteen? Entä sosiaalipolitiikkaan tai sukupuolten tasa-arvoon? Mitkä olisivat perustulon vaikutukset yrittäjyyteen?

Perkiö, Johanna & Suopanki, Kaisu (toim.): PERUSTULON AIKA
ISBN: 978-952-264-130-4
Nidottu, 128 sivua

TAPAHTUMA FACEBOOKISSA