Elämää tukiviidakossa

Kirjoituskutsu

Oletko työtön, opiskelija, yrittäjä, yksinhuoltaja, tutkija, taiteilija, apurahansaaja tai pätkätyöläinen? Tuntuuko suunnistaminen sosiaaliturvan tukiviidakossa työläältä? Oletko kannustinloukussa? Tuntuuko siltä, että pääsisit helpommalla jos et edes yrittäisi?

Vai oletko sosiaalityöntekijä, työvoimaviranomainen tai Kelan virkailija, jonka aika kuluu kelkasta pudonneiden kontrollointiin ja järjettömään kuittirumbaan sen sijaan, että voisit käyttää ammattitaitoasi ihmisten auttamiseen?

Muuta kokemus voimaksi ja kirjoita meille tarinasi. Pohdi myös, miten perustulo olisi auttanut kuvaamassasi tilanteessa. BIEN Finland – Suomen perustuloverkosto julkaisee sosiaaliturvan kanssa ongelmiin joutuneiden tarinoita nettisivuillaan.

Ilmaise itsesi ytimekkäästi. Kirjoitusten maksimipituus on 4000 merkkiä. Voit kirjoittaa joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Pidätämme oikeuden lyhentää, muokata ja stilisoida tekstejä kevyesti.

Tekstisi voit lähettää joko sähköpostiviestin rungossa tai liitetiedostona teksti (.txt)-, RTF (.rtf)- tai Word-dokumenttina (.doc HUOM ei .docx !) osoitteeseen perustulo@perustulo.org. Liitä mukaan nimesi, ammattisi ja yhteystietosi.

Etsimme teksteille myös lisää vapaaehtoisia toimittajia sekä muita vapaaehtoisia. Jos sinulla on kokemusta editointityöstä ja haluat käyttää aikaasi hyvään tarkoitukseen, ilmoita kiinnostuksestasi osoitteeseen bien.finland@gmail.com.