Katso perustulokampanjan avaus videolta

Perustulo -kansalaisaloitekampanjan käynnistystilaisuus keskiviikkona 28.3.2012 veti Eduskunnan Kansalaisinfon täyteen yleisöä. Toimenpidealoitetta perustulosta esittelivät Outi Alanko-Kahiluoto, Johanna Perkiö, Simo Ruottinen, Jukka Peltokoski, Arja Alho, Thomas Wallgren, Olga Haapa-aho, Anni Heinälä, Li Andersson ja Jorma Kalela.

Aloitteeseen on kerättävä 50 000 allekirjoitusta puolen vuoden aikana, jonka jälkeen se luovutetaan eduskunnalle. Koska sähköinen nimienkeruujärjestelmä ei vielä ole valmis, keräämme tässä vaiheessa ainoastaan aloitteen ‘ennakkoallekirjoittajien’ yhteystietoja. Tieto allekirjoitusmahdollisuudesta postitetaan yhteystietonsa antaneille heti kun virallinen allekirjoitusjärjestelmä on valmis.

KATSO KAMPANJAN AVAUS VIDEOLTA.

ENNAKKOALLEKIRJOITA ALOITE.