Lahjoita ja edistä perustulon näkyvyyttä!

Perustuloverkostolla on nyt käynnissä kansalaisaloite perustulon puolesta ja sen läpimeneminen olisi merkittävä voitto! Perustulon kannatus on jo laajaa. Haasteenamme on tiedon välittäminen kampanjasta kannattajille. Jakamalla aloitetta ja/tai lahjoittamalla kampanjallemme voit auttaa sen onnistumisessa. Olemme hankkineet kampanjamme ajaksi pienkeräysluvan. Lahjoita 20 euroa tai haluamasi summa, jos haluat auttaa aloitettamme saamaan näkyvyyttä.

Tiedot pienkeräyksestä:
Pienkeräyksen järjestäjä BIEN Finland – Suomen perustuloverkosto ry
Postiosoite: PL 63, 00101 HELSINKI
Sähköposti: perustulo@perustulo.org
Pienkeräysnumero RA/2023/240

● Tilinumero FI86 5290 0220 4206 55
● Viite 4239

● Varojen käyttötarkoitus:
Perustulokansalaisaloitteen markkinointi.
● Toissijainen käyttötarkoitus:
Yhdistyksen yleinen toiminta.

kuva: Maija Ylä-Sahra