Helsinki, keskiviikko 10.5. klo 17.00 Perustuloverkoston vuosikokous

Tervetuloa perustuloverkoston vuosikokoukseen ke 10.5. klo 17 Helsingissä

BIEN Finland – Suomen perustuloverkosto ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään ke 10.5.2017 klo 17 alkaen Vailla vakinaista asuntoa ry:n tiloissa Helsingissä osoitteessa Kinaporinkatu 2 D 3.krs. Vuosikokousta ennen klo 16-17 pidetään väistyvän hallituksen viimeinen kokous joka on avoin kaikille kiinnostuneille.

Perustuloverkosto kaipaa uusia jäseniä hallitukseensa ja aktiiveja toimintaansa. Perustulon puolesta toimivia järjestöjä, poliittisia toimijoita ja asiantuntijoita yhteen kokoavana verkostona, meillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, että perustuloa tullaan jatkossa kokeilemaan laajemmin ja kokeilut johtavat myöhemmin myös perustulon käyttöönottoon. Nyt jos koskaan, on oikea aika toimia.

Tarvitsemme mukaan myös lisää ihmisiä osallistumaan vuonna 2018 Tampereella järjestettävän BIENin maailmankongressin järjestelyihin. Yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa, järjestettävä kansainvälinen kongressi tulee lisäämään julkista keskustelua, akateemista tutkimusta sekä poliittista painetta päättäjien suuntaan toimia myös nykyisen perustulokokeilun päätyttyä.

Molempia kokouksia voi tulla seuraamaan vaikka ei olisi yhdistyksen jäsen ja jäseneksi voi liittyä myös paikan päällä. Vuosikokouksen asialista sekä toimintakertomus vuodelta 2016 ja toimintasuunnitelma vuodelle 2017 löytyvät liitteinä kutsun lopusta.

BIEN Finland – Suomen perustuloverkosto ry:n hallituksen puolesta,

Johanna Perkiö
varapuheenjohtaja

Vva ry:n tilat sijaitsevat lähellä Sörnäisten metroasemaa Vaasankadun ja Kinaporinkadun kulmauksen keltaisessa rakennuksessa jonka alakerrassa on Iltakoulu-ravintola. Sisään pääsee summeria painamalla Kinaporinkadun puolelta. Mene sisään porttikongista, kävele vastapäiselle ovelle ja nouse kolmanteen kerrokseen.

Esityslista
Toimintakertomus
Toimintasuunnitelma