Tamyn perustulokonferenssi Tampereen yliopistolla 16.4.2012

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy kannattaa perustuloa. Nyt Tamy haluaa edistää linjauksiaan osallistumalla viime viikkoina roihunneeseen perustulokeskusteluun maanantaina 16. huhtikuuta järjestettävällä konferenssillaan.

Konferenssissa käsitellään työntekijöiden neuvotteluaseman muutosta perustulon toteutuessa, perustulon ympäristövaikutuksia ja perustulon suhdetta siirtolaiskysymykseen. Tärkeässä osassa on myös perustulon järjestämisen ehdot nykyisen talouskriisin olosuhteissa. Puhujien joukkoon lukeutuvat muun muassa sosiologi Anna kontula ja italialainen kansantaloustieteilijä Andrea Fumagalli.

Tamy kutsuu ottamaan osaa luentotilaisuuteen sekä sitä seuraavaan keskusteluosuuteen ma 16.4.2012 Tampereen yliopiston päätalon salissa D11 klo 10:00 – 17:00. Tarkka ohjelma on luettavissa osoitteesta http://www.tamy.fi/perustulo.